Завдання :
1. Ознайомтеся із матеріалом підручника- параграф 27(усно)
2. Розкажіть своїм рідним про правила безпеки під час пожежі
3. Зверніть увагу на такі поради:
1. Під час приготування їжі слід поставити гарячий посуд на спеціальні підставки і подалі від краю стільниці (щоб ніхто не опікся об поверхню і не перевернув гарячу страву на себе).
2. Кришку гарячого посуду слід знімати за допомогою зачеплень. Спробувати приготовлену їжу на смак треба довгої ложкою, попередньо охолодити її.
3. Працюючи з мікрохвильової піччю, потрібно використовувати посуд без металевого нанесення.
4. Під час використання печі, необхідно використовувати посуд без пластикових деталей, щоб
уникнути плавлення і можливої травми.
5. Працюючи з електричними приладами, потрібно витирати руки досуха. Важливо: у разі використання електричних плит, забороняється братися одною рукою за металевий посуд, а іншою - за кран трубопроводу для запобігання ураження електричним струмом. Використання електричних приладів з пошкодженими кабелями забороняється. Перед використанням будь-якого електрообладнання, важливо перевірити стан обладнання і стан розеток на пошкодження. У ванній потрібно регулярно перевіряти стан електропроводки, так як висока вологість може викликати замикання в несправних дротах.
Немає коментарів:
Дописати коментар